Krokom

Opplev Krokom mellom Östersund og Åre – her biter det på kroken både i sjøer og i stryk via Fiskeveien helt frem til grensen mot Norge. Ikke en gang tiden er et hinder. Bli medlem i Elgklanen, og blir steinaldermenneske for en dag, eller la deg fascinere av merkelige Mus-Olles store samling gjennom en mannsalder.
Krokom kommune med Ansättfjellene, gir deg et mangfold av opplevelser i villmark og kulturmiljø. Skogene, fjellene og de mange vassdragene tilbyr på opplevelser, vandremuligheter og fiske i alle kategorier. Her finnes også lokale museer, levende setrer, kulturarrangement og håndverkere. Uansett hva du velger, møtes du av vertskap med god tid til sine gjester.
Les mer..
Fiske
I våre mange krystallklare vann svømmer fisk som røye, ørret og harr. Her finner du ditt fiskeparadis! Sommertid fisker de fleste med snelle eller fluestang, men markstang gir også fiskelykke og artige minner. Motor- og robåter for utleie på flere steder. Vinterstid er det isfiske som gjelder.
Les mer..
Friluftsliv og aktiviteter
Uansett årstid er det mye å finne på i Krokom. Om vinteren finner både scooterfantasten og skigåeren sine favoritter blant leder, bakker og spor. Du kan nyte vårsolen i fjellsidene og mot juni er det orkidéblomstring. Om sommeren frister, foruten fiske, kanopadling og vandring, og om høsten er det sesong for både jakt, bær- og soppsanking.
Les mer..
Vill du se noe gammelt – eller på en annen side, noe helt nytt? Besøk seterlivet på Myhrbodarna, bymeieriet i Skaärvången, Mus Olles Museum eller Flottarmuseet i Laxviken. Det blir en spennende tidsreise der stedene selv og guidene kan gi innføring i historien!
Les mer..
image4
image5
image6
image7