Grong - Bygda med blå bruer!

Grong kommune ligger i Nord-Trøndelag ca.200 km nord for Trondheim. Grong er et kommunikasjons- og regionsenter i Namdalen. Både E-6 og nordlandsbanen går gjennom kommunen. Grong sentrum er omgitt av skog og fjell på alle kanter. Her finnes rike muligheter for fjellvandreren og jegeren, mens omtrent 500 vatn frister fiskeren. Her kan hele familien, helt fra minstemann, fryde seg over små og store fangster.

Laksefiske
Grong er kjent for sitt gode laksefiske i elevene Namsen og Sanddøla og hver sommer strømmer tusenvis av entusiastiske fiskere til bygda for å prøve fiskelykken. Fiskekort finnes i alle varianter og prisklasser, fra ordinære times- og døgnkort til eksklusive pakker med egen guide og frikjøpt vald.
LES MER

Innlandsfiske
Foruten laksefiske kan Grong friste med hundrevis av spennende fiskevann. I tre av disse er det båter til leie gjennom Turistkontoret. Alt du trenger for innlandsfiske er «Grongkortet» som du får kjøpt på Turistkontoret, de fleste campingplasser, Statoil i Harran og Namsen Laksakvarium.
LES MER

Jakt og Friluftsliv
De vanligste jaktbare småviltartene i Grong er rype, storfugl, orrfugl, and og hare. Jaktkort selges bla. på Grong Fritid. Det jaktes det også elg, rådyr og bever. Er du glad i turer uten børse er mulighetene mange, både med sykkel og til fots. På www.hikebike.no er det samlet en rekke flotte turforslag med gode beskrivelser og oversiktskart.
LES MER

grong1
grong2
grong3